Een emotionele tijd

Afscheid nemen van een dierbare is een zware en een emotionele tijd. Er komt in een hele korte tijd heel veel op u af.
Er moet van alles geregeld worden en op een gegeven moment weet u van voren niet meer of u van achteren nog leeft zeg maar.
Welke kist moet het worden, de kaarten moeten geschreven en gedrukt worden, hoe moet die dag ingevuld worden. Dit zijn allemaal vragen die u liever niet beantwoord, maar er wel bij horen. Heel veel geregel tussen het verdriet door.

U beleeft alles in een roes en u wordt geleefd op deze dag. Vaak komt na de uitvaart, wanneer de rust is wedergekeerd, de klap.
U probeert alles op een rijtje te zetten, wie waren er bij en is alles volgens wens gegaan? Hier kan afscheidsfotografie u bij helpen.

U staat niet alleen

Via de foto’s kunt de dag delen met mensen die niet aanwezig konden zijn. Vaak vindt men het fijn om de foto’s dan terug te bekijken zodat ze er toch een beetje bij waren. Ook voor de kleinkinderen die later kunnen terug zien hoe het afscheid van hun opa of oma was.
De foto’s laten zien dat u niet alleen was, ondanks dat dit misschien zo voelde. De liefde die u op zo’n dag krijgt kunt u met geen pen beschrijven ondanks dat de aanleiding verdrietig is.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *